Vrshowice Zatápí 2021
Beztíže, Vrshowice Zatápí 2021

Tak jako každý rok jsme i letos 7. října uspořádali akci Vrshowice Zatápí před kostelem sv. Václava na náměstí Svatopluka Čecha. Sešlo se zde více než 170 lidí z řad návštěvníků našich služeb i veřejnosti.

Cílem akce je nabídnout rizikové mládeži vzory v podobě hudebních interpretů (např. rapper Sax je povoláním advokát) a možnost si skrze workshopy vyzkoušet a zažít něco nového. S podporou pracovníků se mládež dostává do nového prostředí a vystupuje tak ze své sociální bubliny. Veřejnost má příležitost se dozvědět více o službách Beztíže a dopadech sociální práce na společnost.

Účastníci si mohli vyzkoušet tetování na pomeranče v rámci tetovacího workshopu, zasoutěžit si o hodnotné ceny od firmy Panter v rámci turnaje ve stolním tenisu, nechat si zaplést barevné copánky či se vyfotit na polaroid a fotku si odnést jako památku domů. K dispozici bylo i občerstvení od Potravinové banky a nechybělo ani opékání buřtů.

Děkujeme interpretům DJ Roxstar, Michajlov a Sax za inspirující hudební vystoupení. Celou akcí nás provázel moderátor Fogosh.

Za opětovné zázemí a vypůjčení vybavení děkujeme Kostelu sv. Václava na Čechově náměstí.

Všechny fotky z akce zde:
https://beztize.rajce.idnes.cz/Vrshowice_Zatapi_7.10.2021/

Těšíme se zase za rok!

 

Vrshowice Zatápí 2021
Přesunout se na začátek